Fehér falfestékek

Legyen szó új építkezésről, felújításról vagy tisztasági festésről, a fehér beltéri falfestékeink között biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Színes falfestékek

A készre kevert színes beltéri falfestékek, az aktuális trendeknek megfelelő árnyalatok és ezek kombinációi újraértelmezik a tereket, így akár egyetlen festés is elég lehet ahhoz, hogy teljesen megújult környezetben találjuk magunkat.

Egyedi színkeverésű falfestékek

Nem találod a színt, amit elképzeltél? A Héra készre kevert termékek mellett további több ezer árnyalat egyedi keverésére nyújtunk lehetőséget!

Alapozók

A falak szívóképességének kiegyenlítéséhez, ezáltal a felvitt termékek kedvező fedőképességének és egyenletes struktúrájának eléréséhez a felületek megfelelő előkészítése elengedhetetlen, ezért van szükség alapozásra.

Penészgátló termékek

A Héra penészgátló termékek átfogó védelmet nyújtanak falfelületeinknek a penész és a gomba ellen! A különböző anyagok kiválóan alkalmasak a problémás falfelütek kezelésére, a gombásodás megszüntetésére, valamint megelőzésére. Fürdőszoba, konyha és egyéb párásabb helyiségek esetén használatuk kifejezetten javasolt!

ÜZLETI PARTNEREINK

Beszállítóink

Küldetésünk, hogy vásárlóink megbízható, piacvezető gyártók ellenőrzött, kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait találják az üzleteinkben.