Beltéri lazúrfestékek

A Lazurán és Bondex faápolási termékek lehetőséget nyújtanak a beltéri fafelületek esztétikus és hosszan tartó megóvására. A termékek között a fa rostjaiba mélyen beszívódó vékony-, a fafelületen védőréteget képező vastag-, valamint dekorációs célú, pasztellárnyalatokban elérhető fedőlazúrok is megtalálhatók, így a lambériák, bútorok, gyermekjátékok, nyílászárók és egyéb fafelületek eredeti szépsége is tartósan megőrizhető.

Kültéri lazúrfestékek

A Lazurán és Bondex faápolási termékek biztosítják a kültéri fafelületek tökéletes és tartós védelmét. A termékek között a fa rostjaiba mélyen beszívódó vékony-, a fafelületen védőréteget képező vastag-, valamint dekorációs célú, pasztellárnyalatokban elérhető fedőlazúrok is megtalálhatók, így a kerítéslécek, széldeszkák, pergolák, kisházak, kerti bútorok, nyílászárók és egyéb fafelületek eredeti szépsége tartósan megőrizhető.

Faanyagvédő termékek

A fafelületek tartós védelméhez az ideális rétegrend kialakítása elengedhetetlen kültéren és beltéren egyaránt. Válasszon a festendő felületnek megfelelő Lazurán faanyagvédőszert, amelynek használatával a fafelületek korhadása, valamint a penész és gomba megtelepedése elkerülető, ezáltal a fafelületek eredeti szépsége hosszú távon megőrizhető.

ÜZLETI PARTNEREINK

Beszállítóink

Küldetésünk, hogy vásárlóink megbízható, piacvezető gyártók ellenőrzött, kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait találják az üzleteinkben.